0528 - 266055info@rijschooldeweg.nl

Dagcursus theorie vrijdag 8 maart 2019

Heb je moeite om alle verkeersregels uit je hoofd te leren en te begrijpen of ben je al eens gezakt voor het theorie-examen en wil je herhaling voorkomen? Of kom je er thuis gewoon niet aan toe om de verkeerstheorie te bestuderen? Dan zul je zeker baat hebben bij onze dagcursus theorie! Regelmatig geven wij een hele dag theorieles op ons kantoor. Dit als aanvulling op onze online theoriecursus, want het is ondoenlijk op één dag elk detail te bespreken. Toch proberen we zoveel mogelijk onderwerpen te behandelen en met name te vertellen wat heel erg belangrijk is en waar de meeste fouten mee worden gemaakt, zodat jij gewoon kan slagen!

De eerstvolgende dagcursus is vrijdag 8 maart van 9:30 tot ca. 15:30 uur. Indien gewenst kan je theorie-examen doen op dinsdag 12 maart 2019 om 10:00 uur in Hoogeveen.

Prijs: € 99,00  incl. examen of € 69,00 zonder het theorie-examen of als je het theorie-examen al in je rijlespakket hebt zitten.

Iedereen is welkom! Ook als je lest bij een andere rijschool. Meld je wel even aan middels het inschrijfformulier en vermeld dan ook of je ook het examen wilt doen in Hoogeveen! Het is ook mogelijk in een andere plaats theorie-examen te doen, zoals in Zwolle of Groningen. Een afspraak hiervoor wordt in overleg gemaakt. Tegen meerprijs kan er ook een individueel theorie-examen worden aangevraagd.

Zou je graag aan deze cursus meedoen, maar lukt het je niet op deze datum, kijk dan eens bij prive theorieles.

Achternaam (verplicht)

Voorletters (verplicht)

Roepnaam (verplicht)

Geslacht (verplicht)

 Man Vrouw

Geboortedatum (verplicht)

Straat (verplicht)

Huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Mobiel

Opmerkingen

Betaling