0528 - 266055info@rijschooldeweg.nl

€ 50,- korting op een rijlespakket!

Zodra we weer rijles mogen gaan geven, zullen wij weer direct aan de slag gaan. Wanneer jij deze zomer graag wil beginnen met de rijopleiding, is het verstandig je nu al in te schrijven. Je krijgt, indien gewenst, van ons meteen de inloggegevens voor de online theorie-cursus, zodat je daarmee alvast aan de gang kunt gaan. Zodra de overheid groen licht geeft voor de rijlessen, nemen we z.s.m. contact met je op om een afspraak te maken. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Om je alvast over de streep te trekken, krijg je op elk rijlespakket voor de personenauto € 50,00 korting. Deze korting wordt verwerkt op de factuur van het rijlespakket. Wanneer je in termijnen wilt betalen, wordt de korting verwerkt op de factuur van de laatste termijn.

Wat moet ik doen?

Je vult online het inschrijfformulier in van het door jou gekozen rijlespakket. Bij “bijzonderheden” vermeld je “€ 50,- korting”. We sturen je dan de bevestiging per mail. Indien gewenst krijg je meteen de inloggegevens van de online theoriecursus. Verder is dan bijgevoegd de factuur. We vragen je vriendelijk het bedrag binnen twee weken te voldoen. Zodra bekend is wanneer we weer rijles mogen geven, nemen we contact met je op om een afspraak te maken voor de eerste les.

Heb je nog een vragen? Stuur dan een mail met je vraag naar info@rijschooldeweg.nl of maak gebruik van het contactformulier op deze site.